Location

Maruševec 97A, Maruševec, Croatia
Rezerviraj svadbenu svečanost
Nazovi: 098 241 840
Adresa: Maruševec 97A, Maruševec, Croatia

Javite nam se mailom za ponudu i dogovor oko organizacije svadbene svečanosti. Rezervacije i dogovori na imanju obavezni su uz prethodnu najavu!

Kontakt

Location
Maruševec 97a, Maruševec, Croatia
Phone
098 241 840
Email
info@martincevic.hr

Zapratite nas

O nama

Zagorje experience

Obitelj MartinčevićDobro nam došli!

Pod nogama obronaka Ivanščice, u šumama hrasta, graba, bukve, smreka i jela, na pašnjacima i vlažnim staništima ptica močvarica, smjestilo se seosko imanje obitelji Martinčević, mjesto na kojem još uvijek budi pjev ptica i mirisi trava.

Sve je počelo u davnim vremenima kad se na djedovu imanju počelo vrtjeti mlinsko kolo i cijediti ulje okolnih uzgajivača bundeva. Ta hrabrost i želja da se bude „sam svoj gospodar“ utkala se u generacije koje su dolazile i stvarala priču obiteljskoga gospodarstva kakvo je danas.

Seoski turizam koji nudi domaće delicije na stolu, na kojemu dani odmora znače ponovno vraćanje prirodi, bogatstvo je koje omogućuje najrazličitije oblike boravka na našemu imanju: obiteljske proslave, dječje rođendane, organizaciju škole u prirodi, sezonske svečanosti, usputne dolaske organiziranih grupa na proputovanjima … U naš ste mali obiteljski raj uvijek dobrodošli.

Obitelj Martinčević

OPG Martinčević Since 2013.
U tom miru život postaje smisleniji!

OPG MartinčevićU naš ste mali obiteljski raj uvijek dobrodošli!

Drugi o namaPreporuke naših zadovoljnih klijenata