Vratite se izvoru čiste prirode, na mjesto gdje pjev ptica nije iznimka već pravilo, na mjesto gdje se miris sijena uvlači u nosnice, a tamo, sasvim blizu, jeleni i košute vode svoje mlado u prvu šetnju i na pojilo.

Odlučili ste zajedno provesti život i treba vam mjesto s kojega ćete krenuti na uzbudljivo putovanje? Mjesto koje će u vama ostaviti tragove sjećanja za vječnost? Dođite na imanje obitelji Martinčević i dogovorite svadbenu svečanost.

Najdragocjeniji trenuci oni su koje provedemo u krugu svoje obitelji. Ma gdje bili, kad smo raspoloženi, bit će nam lijepo. Na Obiteljskom imanju Martinčević pobrinuli su se da dobrog raspoloženja ne nedostaje.

Želite da vaše dijete proslavi svoj rođendan na drugačiji način, daleko od gradske buke i zatvorenih prostora? Odaberite slavlje na našem obiteljskom gospodarstvu gdje djeca mogu nesputano uživati.

Na obiteljskom imanju OPG-a Martinčević zaklon su našli mufloni, jeleni i srne. Plitvica šumi i zalijeva stabla koja su zaklon ptičjemu pjevu.

Ako želite unaprijediti rad vašega tima, poboljšati međuljudske odnose u vašoj tvrtci, javite nam se i za vas ćemo organizirati jedinstveni team building na našemu imanju.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”