Vratite se izvoru čiste prirode, na mjesto gdje pjev ptica nije iznimka već pravilo, na mjesto gdje se miris sijena uvlači u nosnice, a tamo, sasvim blizu, jeleni i košute vode svoje mlado u prvu šetnju i na pojilo.

Na obiteljskom imanju OPG-a Martinčević zaklon su našli mufloni, jeleni i srne. Plitvica šumi i zalijeva stabla koja su zaklon ptičjemu pjevu.

Želite da vaše dijete proslavi svoj rođendan na drugačiji način, daleko od gradske buke i zatvorenih prostora? Odaberite slavlje na našem obiteljskom gospodarstvu gdje djeca mogu nesputano uživati.

Najdragocjeniji trenuci oni su koje provedemo u krugu svoje obitelji. Ma gdje bili, kad smo raspoloženi, bit će nam lijepo. Na Obiteljskom imanju Martinčević pobrinuli su se da dobrog raspoloženja ne nedostaje.

Odlučili ste zajedno provesti život i treba vam mjesto s kojega ćete krenuti na uzbudljivo putovanje? Mjesto koje će u vama ostaviti tragove sjećanja za vječnost? Dođite na imanje obitelji Martinčević i dogovorite svadbenu svečanost.

Ako želite unaprijediti rad vašega tima, poboljšati međuljudske odnose u vašoj tvrtci, javite nam se i za vas ćemo organizirati jedinstveni team building na našemu imanju.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem