Potrčite livadom, uđite u šumu i istražujte je, razgovarajte sa životinjama, upoznajte život čarobnjaka i čarobnica, potražite vilenjake... Postanite kauboj, indijanac ili indijanka i povežite se s prirodom. Birajte nezaboravnu rođendansku avanturu i budite dio nje na imanju Martinčević.

Naši stanovi, pa i kuće, manja i veća dvorišta postanu u jednom trenutku premala za znatiželju koja raste u dječjem svijetu. Tek livada, blizina šume, potoka, široko plavo nebo otvore ona prostranstva koja zovemo slobodom. Na takvom mjestu proslaviti rođendan više je od igre i zabave. Dođite!

Vilenjaci su najstarija čudesna bića i žive od samoga nastanka svijeta. Mnogo je vrsta vilenjaka, ali oni najdruželjubiviji žive upravo u šumama. Tamo se, iako mogu preuzeti bilo koji oblik, najčešće pretvaraju u čarobne životinje jednoroge.

Indijancima i kaubojima dozlogrdilo je ratovati. U namjeri da sklope primirje, glavni poglavica Crveni Oblak i šerif Arthur dogovorili su sastanak i cjelodnevno jahanje konja. Kako bi ostavili što bolji dojam jedni na druge, odlučili su napraviti nove perjanice i šešire.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”