Potrčite livadom, uđite u šumu i istražujte je, razgovarajte sa životinjama, upoznajte život čarobnjaka i čarobnica, potražite vilenjake... Postanite kauboj, indijanac ili indijanka i povežite se s prirodom. Birajte nezaboravnu rođendansku avanturu i budite dio nje na imanju Martinčević.

 

 

Naši stanovi, pa i kuće, manja i veća dvorišta postanu u jednom trenutku premala za znatiželju koja raste u dječjem svijetu. Tek livada, blizina šume, potoka, široko plavo nebo otvore ona prostranstva koja zovemo slobodom. Na takvom mjestu proslaviti rođendan više je od igre i zabave. Dođite!

PREDVIĐENO TRAJANJE: 3 h

PAKET UKLJUČUJE: rođendanski meni (pohana piletina i pire-krumpir, zdrave grickalice, 4 dcl domaćeg soka), slobodno korištenje travnatih sportskih terena uz nadzor roditelja.

CIJENA: 50 kn po djetetu

 

Vilenjaci su najstarija čudesna bića i žive od samoga nastanka svijeta. Mnogo je vrsta vilenjaka, ali oni najdruželjubiviji žive upravo u šumama. Tamo se, iako mogu preuzeti bilo koji oblik, najčešće pretvaraju u čarobne životinje jednoroge. Rađaju se svaki puta kada netko ubere ili pojede djetelinu s četiri lista. Ljudi vjeruju da oni donose sreću. Njihova nadarenost u svim područjima oduvijek je pomagala ljudskome rodu, no već dugo vremena nitko ih nije vidio. Usmena predaja glasi kako ih se može prizvati uz pomoć posebne, čarobne narukvice. Možda ih vi prizovete, a možda i sami postanete vilenjaci...

PREDVIĐENO TRAJANJE: 3,5 h

PAKET UKLJUČUJE: animacija „Vilenjaci“ (uključuje i facepainting, jahanje konja, radionicu izrade suvenira), rođendanski meni (pohana piletina i pire-krumpir, zdrave grickalice, 4 dcl domaćeg soka)

CIJENE: 130 kn po djetetu (animacija za grupu od 5 do 10 djece)/110 kn po djetetu (animacija za grupu od 11 do 15 djece)

 

Indijancima i kaubojima dozlogrdilo je ratovati. U namjeri da sklope primirje, glavni poglavica Crveni Oblak i šerif Arthur dogovorili su sastanak i cjelodnevno jahanje konja. Kako bi ostavili što bolji dojam jedni na druge, odlučili su napraviti nove perjanice i šešire. Budući da mnogo vremena provode na suncu sa svojim konjima i kravama, kauboji su pravili nove šešire za najbolju obranu od sunca. Indijanci, od rođenja povezani s prirodom, na svoje su perjanice stavljali ptičje perje koje je pokazivalo njihovu ljubav prema svijetu...

PREDVIĐENO TRAJANJE: 3,5 h

PAKET UKLJUČUJE: animacija „Indijanci i kauboji“ (uključuje i facepainting, jahanje konja, radionicu izrade suvenira), rođendanski meni (pohana piletina i pire-krumpir, zdrave grickalice, 4 dcl domaćeg soka)

CIJENE: 130 kn po djetetu (animacija za grupu od 5 do 10 djece)/110 kn po djetetu (animacija za grupu od 11 do 15 djece)

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem