Pod nogama obronaka Ivanščice, u šumama hrasta, graba, bukve, smreka i jela, na pašnjacima i vlažnim staništima ptica močvarica, smjestilo se seosko imanje obitelji Martinčević, mjesto na kojem još uvijek budi pjev ptica i mirisi trava. Sve je počelo u davnim vremenima kad se na djedovu imanju počelo vrtjeti mlinsko kolo i cijediti ulje okolnih uzgajivača bundeva. Ta hrabrost i želja da se bude „sam svoj gospodar“ utkala se u generacije koje su dolazile i stvarala priču obiteljskoga gospodarstva kakvo je danas.

Seoski turizam koji nudi domaće delicije na stolu, na kojemu dani odmora znače ponovno vraćanje prirodi, bogatstvo je koje omogućuje najrazličitije oblike boravka na našemu imanju: obiteljske proslave, dječje rođendane, organizaciju škole u prirodi, sezonske svečanosti, usputne dolaske organiziranih grupa na proputovanjima...U naš ste mali obiteljski raj uvijek dobrodošli.

Obitelj Martinčević

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”